Man uit Weert gewond na steekincident in Eindhoven

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Bij een steekincident is donderdagavond 29 april een man gewond geraakt na een ruzie op de Nieuwe Fellenoord in Eindhoven. Het slachtoffer is een 28-jarige man uit Weert.

Rond 17.20 uur kwam er een melding binnen dat er op straat een ruzie was tussen twee personen. Toen de collega’s ter plaatse waren bleken het slachtoffer en de verdachte al te zijn vertrokken. Even later kwam het slachtoffer bij de collega’s op straat in beeld en bleek dat de 28-jarige man gewond was. Hij is ter controle naar het ziekenhuis gegaan. Uit verder onderzoek bleek dat het slachtoffer gestoken was met een scherp voorwerp.

Camerabeelden gezocht

Het onderzoek naar dit steekincident is in volle gang. De recherche is daarbij ook dringend op zoek naar camerabeelden van de omgeving. Heb je camerabeelden? Dan kun je contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via het tipformulier op politie.nl.

Heb je meer informatie of iets gezien? Dan komt de politie ook graag met je in contact. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie