Nijs Zonwering in Weert na overname door als DHW Nijs

Peter en Lia Meuwissen, eigenaren van Nijs Zonwering in Weert hebben afgelopen februari de knoop doorgehakt en een groots besluit genomen.

Na meerdere keren om de tafel te hebben gezeten met Paul Olijve, directeur van De Haan Westerhoff zijn Peter en Lia overgegaan tot de overname van Nijs Zonwering Weert zoals u die altijd heeft gekend. Nijs Zonwering gaat sinds februari door onder de naam DHW Nijs. DHW als afkorting van De Haan Westerhoff en Nijs als herkenbaarheid voor de omgeving Weert. In alle jaren hebben Peter en Lia en hun team een mooie naam opgebouwd in de omgeving welke De Haan Westerhoff niet wilt vertroebelen.

Alle medewerkers zijn met de overname meegegaan, voor hen is er natuurlijk wel het één en ander veranderd maar deze veranderingen zijn met name intern. Denk aan het aannemen van een nieuwe werkwijze zodat in alle vestigingen dezelfde systemen worden gebruikt voor een snelle doorloop van orders.

Voor degene die De Haan Westerhoff nog niet kennen. DHW is een grote én nog steeds groeiende landelijke speler in de zonweringsbranche met het gevoel en de charme van een familiebedrijf. DHW levert zonwering en rolluiken én zorgt voor de juiste werking. Dat gebeurt vanuit meerdere vestigingen in Nederland namelijk Drachten, Elst, Gorinchem, Groningen en nu dus ook vanuit Weert. In geval van een storing staat de servicedienst 24 uur per dag voor haar klanten klaar.

De eerste plannen voor de toekomst zijn ook al gemaakt, achter de schermen wordt er hard gewerkt om een nieuwe locatie in Nederweert volledig in de huisstijl van DHW te vormen. Onze collega’s zullen t.z.t. hun intrede nemen in dit prachtige nieuwe pand.

Meer informatie over De Haan Westerhoff vind je op www.dhwz.nl. Ook voor het maken van een afspraak bij DHW Nijs kun je terecht op de website.