Nederweert nieuwe thuis voor DHW NIJS

Plaats een reactie

Wat kan er in een jaar tijd veel veranderen. Na de overname door de Haan Westerhoff gaat Nijs Zonwering door het leven als ‘DHW Nijs’. Naast de naam is ook de locatie veranderd, van Weert naar Nederweert.

Sinds afgelopen september zijn, na een periode van grote verbouwing, de deuren van een fonkelnieuwe showroom en werkplaats open gegaan. Deze is gelegen aan de Magnesiumstraat 1, beter bekend als de ‘Pannenweg II’.

Verkoopadviseur Marcel Smeets vertelt: “De grootste verandering is onze showroom. Deze is maar liefst 400m2 groot en voorzien van de nieuwste zonwering en elektrische technieken. Van rolluiken tot buitenleven en van binnenzonwering tot screens. Wij willen de klant onze producten laten beleven.”

Naast de showroom zijn ook de welbekende oranje Nijs-bussen van het toneel verdwenen. Deze hebben plaats gemaakt voor het mooie wagenpark van De Haan Westerhoff. Inmiddels is dit wagenpark in Nederweert uitgegroeid van twee naar vijf bussen, en dat zal zeker niet de laatste zijn.

Marcel: “We zijn nu onderdeel van een grote organisatie met landelijke dekking, dat biedt veel voordelen. Maar het allerbelangrijkste is dat de bekende gezichten allemaal mee zijn verhuisd naar Nederweert, zowel de mensen op kantoor als de monteurs. Op die manier zijn we toch hetzelfde gebleven. We kijken er erg naar uit om onze klanten te ontvangen in onze nieuwe showroom.”

DHW Nijs heeft voor iedere klant een passende oplossing. Onder het genot van een kopje koffie maken de medewerkers direct jouw offerte. Wees welkom bij DHW Nijs in Nederweert!

Meer informatie: https://dehaanwesterhoff.nl/

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie