Taxibedrijf Konings CZ Vervoer stopt

Algemeen Weert 1 reactie 2 min. leestijd

Na bijna 25 jaar houdt taxibedrijf Konings CZ Vervoer ─ dat gevestigd is in Weert ─ op te bestaan. Samen met enkele andere taxibedrijven was Konings CZ Vervoer actief in het zittend ziekenvervoer van Weert en omstreken. De eigenaren Johan en Thea Konings kiezen ervoor om te stoppen met hun bedrijf en te gaan genieten van hun welverdiende pensioen.

Het startte voor hen op 1 januari 1997 toen zij het ziekenvervoer gedeelte van Taxi Konings voortzetten onder de naam Konings CZ Vervoer. Johans ouders, Thieu en Toos Konings, waren de trotse eigenaren van Taxi Konings dat gevestigd was aan de Roermondseweg in Weert. Thieu en zijn vrouw begonnen ooit in 1956 met één auto en lieten het bedrijf uitgroeien tot een begrip in Weert en omstreken op het gebied van onder andere school-, zieken- en straattaxivervoer. 

Johan, als zoon van Thieu van de Keuning (zoals de Weerter mensen Thieu Konings noemden), maakte door het bedrijf van zijn ouders al vroeg kennis met het taxi-beroep en met alles wat er bij het hebben van een eigen taxibedrijf komt kijken. Ook zijn vrouw Thea draaide al vroeg mee in het bedrijf van haar schoonouders.  

Met het verdwijnen van de naam Konings uit de Weerter taxiwereld zullen Johan en Thea Konings de vele contacten en de mooie gesprekken tijdens de taxiritten zeker gaan missen. Samen zullen zij met de vele mooie herinneringen aan deze periode in hun leven aan hun pensioen beginnen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie