Win een paasbox deluxe van de Sweet Chocolat Factory Drive-in

Algemeen Weert Winacties Reageer 2 min. leestijd

Winactie – Vlak voor Pasen hebben we nog een smakelijke paasprijsvraag waarbij je kans maakt op een ‘Paasbox Deluxe’. We mogen er drie verloten onder alle inzendingen.

De Paasbox Deluxe t.w.v. 25 euro wordt beschikbaar gesteld door Sweet Chocolat Factory Drive-in aan de Leukerstraat 37 in Weert. In de paasbox zit o.a.:

  • 2 suikerwafels gedipt in chocolade ?
  • 2 donuts gedipt ?
  • 2 dunkin churros ?
  • Aardbeien omhult door chocolade ?
  • 2 Fruit/Spek spiesjes ?
  • 2 verse smoothies ???

Meer informatie: https://www.facebook.com/sweetchocolatfactorydrivein

Loopt het water je al in de mond en kun je niet wachten? Dan kun je vandaag, morgen en overmorgen jezelf en/of anderen verwennen door een bezoek te brengen aan de Sweet Chocolat Factory Drive-in aan de Leukerstraat. De drive-in is elke dag open van 11.00 tot 20.00 uur. Bij besteding van minimaal € 15,- krijg je tevens gratis een zak suikerspin of popcorn.

Prijsvraag

Helaas, deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars hebben een bericht ontvangen.

De winnaars:

– G. Jetten
– G. Camp
– A. Moonen

Actievoorwaarden: maximaal 1 inzending per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 16 jaar. De prijsvraag duurt t/m zondag 4 april 2021 12.00u. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Sweet Chocolat Factory Drive-in. De winnaars ontvangen zondagmiddag verdere instructies per mail (check 4 april dus ook even je SPAMbox) en moeten de prijs zelf afhalen in Weert. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie