Albert Heijn haalt biologische rode bieten uit de schappen

Waarschuwingen WdG+ Reageer 1 min. leestijd
Foto via: AH / NVWA

lbert Heijn heeft besloten de AH Biologische Rode Bieten geraspt, AH Biologische Rode Bieten blokjes en AH Biologische Rode Bieten gekookt met houdbaarheidsdatum 8-5-2021 per direct uit de winkels te halen. De AH Biologische Rode Bieten geraspt, blokjes en gekookt bevatten mogelijk Listeria monocytogenes. Het gaat alleen om de producten met deze specifieke houdbaarheidsdatum.

Het consumeren van de biologische bieten met de houdbaarheidsdatum 8-5-2021 kan mogelijk een gevaar vormen voor de gezondheid, vooral voor jonge kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen.

​Klanten wordt dringend verzocht het product (AH Biologische Rode Bieten gekookt, geraspt en blokjes) niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel, waar zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed krijgen.

Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de Klantenservice van Albert Heijn: www.ah.nl/klantenservice.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie