Albert Heijn: productiefout 100% notenpasta

Foto via Albert Heijn

Albert Heijn heeft besloten de AH 100% notenpasta amandel met de houdbaarheidsdatum 31-07-2021 per direct uit voorzorg uit de winkels terug te halen. Door een productiefout, zijn er in een deel van de productie pinda’s terechtgekomen. Dit allergeen staat niet als ingrediënt op de verpakking en kan mogelijk een allergische reactie veroorzaken.

Klanten met een pinda-allergie wordt dringend verzocht de AH 100% notenpasta amandel met de houdbaarheidsdatum 31-07-2021 niet te consumeren en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel. Daar krijgen zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag terug. Een bon is niet nodig.

Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de Klantenservice van Albert Heijn: www.ah.nl/klantenservice.

Albert Heijn biedt haar verontschuldigingen aan voor het ongemak.