Auto en fietser botsen door fout geparkeerde bestelauto

De hulpdiensten zijn maandag rond 15.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Oude Suffolkweg in Weert. Op de weg erachter, de Noordkade, waren een auto en fietser tegen elkaar gebotst.

De fietser wilde vanuit het Molenakkerpark de Noordkade op fietsen. Echter stond er een bestelauto geparkeerd die het zicht had ontnomen bij de weggebruikers. De bestelauto stond op een plek geparkeerd waar de stoeprand was voorzien van een gele onderbroken streep. Parkeren is daar dus niet toegestaan, juist om ongelukken te voorkomen.

De jongeman op de fiets kwam door de botsing ten val. De fietser is naar het ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek. De automobilist kwam met de schrik vrij. De politie ondersteunde bij de afwikkeling van het ongeval.