Bollen Modeschoenen in Nederweert stopt ermee

Nederweert – Na 15 jaar met veel plezier en enthousiasme ‘hun’ winkel te hebben gehad in de Kerkstraat te Nederweert hebben Hendria en Ramona besloten om sámen te eindigen waar ze sámen aan zijn begonnen.

Het besluit was niet gemakkelijk omdat aan de winkel zoveel mooie herinneringen zijn en met name aan Jan, die de schoenmakerij met veel plezier en vakmanschap runde. Ze vinden het oprecht jammer dat Nederweert nu een schoenenwinkel zal moeten missen al hopen ze dat er misschien een overnamekandidaat zal zijn die de zaak voor Nederweert kan behouden.

In afwachting van wat de toekomst zal brengen, willen Hendria en Ramona iedereen wel de laatste maanden (t/m december 2021) laten profiteren van de service en mooie kortingen op de collecties.

Opheffingsuitverkoop

Op dinsdag 18 mei om 9.00 uur starten ze met de opheffingsuitverkoop. Daarom zal de winkel op vandaag nog gesloten zijn om alles klaar te zetten voor deze uitverkoop. Tweede Pinksterdag maandag 24 mei zijn ze geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

De komende maanden verkopen ze de zomercollectie met korting. Over een aantal maanden komt de wintercollectie erbij te staan.

Hendria en Ramona hopen vooral dat ze in deze huidige tijd iedereen in goede gezondheid mogen zien in onze winkel: Bollen Modeschoenen.

Bekijk de video via: https://youtu.be/M9rWRSSjtjw