Kop-staart botsing op N280 bij Kelpen-Oler

Kelpen-Oler – Op de Rijksweg Zuid (N280) in Kelpen-Oler heeft vrijdagmiddag rond 16.40 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

In de rijrichting van Roermond naar Weert had net nabij de Molshoof een kop-staart botsing plaatsgevonden. De bestuurder van een bestelbus moest op de rem voor een voorganger. De bestuurder van de auto die achter de bestelbus reed had dit te laat opgemerkt waarna een botsing ontstond.

De inzittenden van de personenauto zijn ter plaatse in een ambulance onderzocht en konden er van de schrik bekomen. De politie ondersteunde bij het invullen van de schadeformulieren en begeleidde het verkeer. Omdat de betrokken auto’s in de naastgelegen berm stonden bleef de overlast voor het verkeer beperkt.

De personenauto is afgesleept door een berger.