Auto en bromfiets botsen in Stramproy

Op de Soutsweg in Stramproy heeft vrijdag rond 17.20 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

De bestuurder van de brommer wilde vanuit de Vloedmolenweg de Soutsweg inrijden. Hij nam de bcoht wat ruim waarna hij tegen een tegemoetkomende bestelbus botste. De brommerrijder kwam vervolgens ten val.

Ondanks de flinke klap kan de bestuurder van de brommer van geluk spreken. Hij had een wond aan zijn knie, maar hoefde daarvoor niet naar het ziekenhuis. Wel werd geadviseerd indien de medische klachten erger worden om dat contact op te nemen met de huisarts.

De bestelbus raakte licht beschadigd door het ongeval. De politie ondersteunde bij het invullen van de schadeformulieren. Op het wegdek ligt nog gelekte benzine. De gemeente Weert is ingeschakeld om het wegdek te reinigen.