Leiding gezocht voor Kivakemo 2021

Algemeen Winacties Reageer 1 min. leestijd

Kivakemo staat voor Kindervakantiewerk Keent-Moesel en vindt dit jaar plaats van 23 t/m 27 augustus (week 34). Deze week is bedoeld voor alle kinderen van de basisscholen in de wijken Keent, Moesel, Fatima en Graswinkel.

Gedurende de week worden er leuke activiteiten georganiseerd: vijf geweldige dagen vol avontuur, sport, spel en plezier. Ben je 15 jaar of ouder en heb je zin om leiding te worden tijdens deze te gekke week? Geef je dan snel op via www.kivakemo.nl. Nog geen 15 jaar, maar zit je wel op de middelbare school? Dan kun jij je opgeven op als spelleiding.

Kijk voor meer informatie op www.kivakemo.nlwww.facebook.com/Kivakemo

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie