Schade aan oeverbestorting nieuw stukje gracht Stadspark hersteld

Afgelopen vrijdag werd het nieuwe stukje gracht van het Stadspark Weert geopend. Echter verliep dat niet geheel vlekkeloos. Door de kracht van het water werd een deel van de overbestorting meegesleurd.

Aannemer Kessels Wegenbouw en Bestratingen heeft afgelopen weekend de voorbereidingen voor de herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Deze werkzaamheden werden vandaag meteen uitgevoerd. Nadat een deel van gracht weer was leeggepompt kon de schade worden hersteld en lagen de stenen voor de oeverbestoring weer op hun plek.

Maandagmiddag kon het nieuwe stukje gracht alsnog definitief worden geopend. Vandaag en worden zal de damconstructie worden verwijderd en daarmee zijn de werkzaamheden in de gracht voltooid.

Bekijk een video via: https://youtu.be/shQObqKQZrM