Werkzaamheden fietspad Ittervoorterweg Swartbroek

Van maandag 10 tot en met woensdag 12 mei wordt er gewerkt aan het fietspad langs de Ittervoorterweg vanaf de rotonde Roermondseweg tot aan de Kremersweg in Swartbroek. Tijdens de werkzaamheden wordt voor fietsers een omleidingsroute ingesteld.

Werkzaamheden

Aannemer Van der Steen voert in opdracht van de gemeente Weert asfalteringswerkzaamheden uit aan het fietspad langs de Ittervoorterweg. Het fietspad wordt vanaf de rotonde Roermondseweg tot aan de Kremersweg in Swartbroek voorzien van een nieuwe laag asfalt.

Vanwege deze werkzaamheden wordt het fietspad op dit stuk afgesloten vanaf maandag 10 mei 7.00 uur t/m woensdag 12 mei 16.00 uur. Maandag 10 mei vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats en dinsdag 11 en woensdag 12 mei wordt het asfalt aangebracht.

Verkeersmaatregelen

Tijdens de werkzaamheden wordt voor fietsers een omleidingsroute ingesteld. Alle percelen en bedrijven zijn tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar.