Win een Moederdaghart gevuld met bonbons van Bacio ❤️

Algemeen Uitgelicht Weert Winacties 1 reactie 2 min. leestijd

Winactie – Komende zondag 9 mei is het weer Moederdag ❤️. Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeautje? Dan heeft Bacio wellicht een smakelijke traktatie.

Naast het dagelijks vers bereid schepijs heeft Bacio ook een ruim assortiment ambachtelijke huisgemaakte bonbons, chocolade cadeautjes, pralinés, paaseitjes, seizoensgebonden producten en andere chocolade lekkernijen in haar winkel. Speciaal voor Moederdag heeft Bacio tijdelijk een Moederdaghart gevuld met bonbons in het assortiment.

Callebaut chocolade

Alle chocolade producten die zelf gemaakt worden zijn gemaakt van 100% Callebaut chocolade, een heerlijk en duurzaam chocolademerk uit België. Beleving staat bij Bacio in een hoog vaandel. De producten worden gemaakt in een productieruimte in de winkel in Asten. Je kunt dus live zien, ruiken en beleven hoe de verschillende producten worden gemaakt.

Meer informatie: https://bacio.nl/

Prijsvraag

Helaas, deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht.

Bekijk je dit bericht via de app en wil je meedoen? Klik dan hier.

Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 16 jaar. De prijsvraag duurt t/m zaterdag 8 mei 2021 12.00u. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Bacio. De winnaars ontvangen verdere instructies per mail (check dus 8 mei ook even je SPAMbox) en moeten de prijs zelf afhalen in Weert. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie