Zet jij je in tijdens NLdoet?

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

Het Oranje Fonds organiseert op 28 en 29 mei 2021, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Ook in het Weerterland worden er verschillende klussen georganiseerd door verenigingen en organisaties. Klussen zoals het opknappen van een kantine, het aanleggen van een (belevings)tuin en het vlechten van wilgenschermen. Leuke klussen om in beweging te komen en deze lokale verenigingen en organisaties te helpen.

Dit kan natuurlijk ook op anderhalve meter afstand want voor het Oranje Fonds gaan veiligheid en gezondheid boven alles. Daarom roepen zij deelnemers dringend op om alle geldende voorschriften vanuit de Rijksoverheid en RIVM strikt in acht te nemen bij het meedoen aan NLdoet. Dit geldt voor zowel klusorganisaties als voor vrijwilligers.

Wil je meer weten over welke klussen er in het Weerterland aangemeld zijn, kijk dan op www.nldoet.nl. Maak er twee mooie, veilige klusdagen van samen.

Kun je niet tijdens NLdoet aan de slag maar wil je je graag vrijwillig inzetten in Weert of Nederweert? Kijk dan eens op de digitale sociale marktplaats via www.puntwelzijn.nl/socialemarktplaats.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie