Renewi verrast bewoners Zorgplein Land van Horne met plantjes

Dinsdag 12 mei is de internationale Dag van de Verpleging. Over de hele wereld is er op deze dag bijzondere aandacht voor de bijdrage van verpleegkundigen en verzorgenden aan de gezondheidszorg.

Voor Renewi reden om vandaag wat geluksmomentjes te bezorgen bij diverse zorgcentra in het zuiden van Nederland. Ook het zorgplein van Land van Horne in Weert mocht vandaag tientallen plantjes in ontvangst nemen.

Hoewel het de Dag van de Verpleging is, krijgen de bewoners een presentje uitgereikt. De eerste twee bewoners kregen de plantjes uit handen van medewerkers van Renewi. De medewerkers van Land van Horne mogen de andere plantjes gaan uitreiken wat weer mooie momentjes zal gaan opleveren. Een blije client betekent ook een blije medewerker.

Renewi en de zorg

Zorg is ook de grootste zorg voor Renewi. Daarom heeft Renewi een speciaal zorgteam in het leven geroepen om de zorgsector zo goed mogelijk te bedienen bij hun afvalvraagstukken.

Als afvaldienstverlener proberen ze zo goed mogelijk mee te werken om het COVID-19 (coronavirus) te bestrijden. Zo ook met het verwerking van specifiek afval wat vrijkomt bij behandeling en bestrijding van het virus.