Aanhouding na schietincident in Haelen

Haelen – Vrijdag- op zaterdagnacht vond er rond 03:30 uur een conflict plaats bij een woning gelegen aan Op den Toum. Daarbij zou er ook geschoten zijn. De politie heeft vannacht een aanhouding verricht en heeft de zaak in onderzoek.

Rond 03:30 uur ontving de politie van vrijdag- op zaterdagnacht melding van een conflict bij een woning gelegen aan Op den Toum. Dat conflict escaleerde dusdanig dat er geschoten werd. Daarbij raakte niemand gewond. Met behulp van het arrestatieteam is even later de bewoner van de woning aan Op den Toum aangehouden.

De woning wordt vanochtend onderzocht door forensische opsporing. Daarnaast wordt er ook buurtonderzoek verricht. Heb jij iets meegekregen van het incident deze nacht of heb je wellicht meer informatie? Neem dan contact op via 0900-8844 of deel informatie via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).