Gezellig druk bij opening Albert Heijn Heerschap Haelen

Algemeen Economie Leudal Reageer 1 min. leestijd
Foto - Albert Heijn, The Arrows

Haelen – Vandaag was in Haelen de feestelijke opening van de nieuwe Albert Heijn van ondernemer Stan Heerschap. Het toegestroomde publiek ging meteen na de officiële opening naar binnen. In het eerste uur waren er naar schatting ruim 500 bezoekers. “Ik zag alleen maar blije gezichten”, vertelt supermarktmanager Rens Boonen. “Klanten reageren enthousiast. Zij vinden de winkel lekker ruim en het grote aanbod erg prettig.”

Op de plek van de Nieuwe Albert Heijn Heerschap Haelen stond eerst een winkel van Jan Linders. Alle medewerkers zijn nu in dienst van Albert Heijn Heerschap. “De gemoedelijke sfeer is dus ook in de nieuwe winkel aanwezig. Het is bij ons gezellig en dat merken onze klanten ook”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn aan het Linsenhof 5 in Haelen is open op maandag tot en met zondag van 08.00 tot 20.00 uur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie