Aftrap Heerschap Verbindt! groot succes

Heerschap Verbindt! is een uniek en lokaal sponsorschap voor (sport)verenigingen in de gemeentes Weert, Nederweert en Leudal. De informatieavonden van dit nieuwe initiatief van Heerschap Groep waren een groot succes.

Begin april hebben zestig verenigingen een uitnodiging ontvangen van Heerschap Groep voor de informatieavonden. In totaal vonden er vijf informatieavonden plaats in de afgelopen weken. Tijdens de verschillende avonden waren er meer dan 50 verenigingen aanwezig.

Uniek en lokaal sponsorschap

Heerschap Verbindt! is een uniek en lokaal sponsorschap met een langdurige samenwerking en zekerheid van inkomsten voor meerdere jaren. Er zijn diverse momenten waarop de vereniging met een minimale inspanning een sponsorbedrag van duizenden euro’s per jaar kan verdienen. In totaal stelt Heerschap Groep een bedrag van €600.000,- beschikbaar om het verenigingsleven een boost te geven na de coronaperiode.

“Het merendeel van onze 900 collega’s is lid van een of meerdere vereniging(en) in de buurt. Mede hierdoor merken wij dat het verenigingsleven zich op dit moment in een uitzonderlijke situatie bevindt. De coronacrisis heeft gevolgen voor de saamhorigheid, sportiviteit en helaas ook voor de inkomsten van diverse verenigingen. Wij voelen ons maatschappelijk betrokken en willen graag helpen! Niet alleen nu, ook in de toekomst.” aldus Stan Heerschap, eigenaar Heerschap Groep.

Heerschap Groep biedt de verenigingen de kans om, naast het jaarlijkse sponsorbedrag, zelf extra inkomsten te verdienen door middel van (spaar)acties en verkoopactiviteiten. Een voorbeeld van een actie is de ‘Spek de kas actie’, waarbij iedere klant stemt op zijn of haar favoriete vereniging. Hoe meer stemmen een vereniging ontvangt, hoe hoger de extra inkomsten bovenop het jaarlijkse sponsorbedrag wordt. Daarnaast vindt er gedurende de samenwerking, per vereniging, tweemaal een verkoopactiviteit plaats. Maar liefst 50% van de verdiende omzet is voor de vereniging!

Heerschap Groep in het kort

Een familiebedrijf dat in 1966 begon als een kleine lokale bakkerij, is anno 2021 uitgegroeid tot Heerschap Groep: een overkoepelende organisatie van een bakkerswinkel, een ambachtelijke bakkerij en zes Heerschap supermarkten in Nederweert, Heythuysen en Weert in de wijken Leuken, Boshoven, Moesel en op het Collegeplein in het centrum van Weert.

Van Jumbo naar Albert Heijn

Sinds 2011 voeren de supermarkten van Heerschap Groep de formule van Jumbo. Begin 2022 gaat Heerschap Groep met vijf winkels over op de Albert Heijn formule en zullen de supermarkten in Nederweert, Heythuysen en Weert in de wijken Leuken, Boshoven en Moesel omgebouwd worden tot Albert Heijn Heerschap supermarkten. Alle winkels worden volgens het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn ingericht. De versbeleving komt centraal te staan en de supermarkten worden voorzien van de nieuwste technologieën met alle gewenste voordelen voor de klant. Nieuwe winkels met de vertrouwde medewerkers en service die klanten gewend zijn van de huidige Heerschap supermarkten. Winkels vol voordeel, vers én gemak!