Bakkerij Broekmans opent vernieuwde winkel aan Maaspoort

Algemeen Economie Uitgelicht Weert 2 reacties 1 min. leestijd

Er is de afgelopen week hard gewerkt in de bakkerijwinkel van Broekmans aan de Maaspoort in Weert. Zo hard gewerkt, dat de winkel zelfs eerder open kan dan gepland.

Nadat er afgelopen weekend de sloopwerkzaamheden waren uitgevoerd, kon maandag de tegelzetter al aan de slag. Dinsdag werd er al gestart met de opbouw en vrijdag was het moment daar om de laatste puntjes op de i te zetten.

“We zijn een warme bakker. We willen daarom een winkel hebben die warmte en beleving uitstraalt.”, vertelt een enthousiaste Thijs Broekmans. Bij de vorige winkel werd die uitstraling een beetje gemist. “Het was een grote winkel, heel ruim van opzet. Prima. Het is net zo groot gebleven, misschien zelfs een klein beetje groter geworden. Maar we wilden een andere warme uitstraling hebben en ik denk dat we dat nu bereikt hebben”, vult Thijs Broekmans aan.

Vanaf zaterdag 26 juni kun je zelf de nieuwe looproute en indeling ervaren. Om 8.00 uur gaan de deuren van de vernieuwde winkel weer open.

Bekijk een video via: https://youtu.be/r1oNzhNVcdw

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties