Brevendia Stramproy: Greun-wit, same veur goud!

Algemeen Dorpen Sport Stramproy Reageer 2 min. leestijd
Illustratie via Brevendia

Afgelopen weekend heeft Brevendia het nieuwe jubileumshirt gepresenteerd middels een ludieke video. Een shirt met een nieuw logo op de borst. Een shirt dat de historie niet is vergeten. Een shirt dat gezien mag worden!

Het nieuwe logo op de borst is speciaal ontworpen voor het 100-jarig jubileum van Brevendia in het seizoen 2022/2023. De slogan staat symbool voor het grote feest dat Brevendia samen met haar leden & de Stramproyer samenleving wil gaan vieren in dit seizoen: Greun-wit, same veur goud!

Brevendia 100 jaar wordt een feest voor leden en gemeenschap!

De organisatie van het jubileum heeft de afgelopen maanden veel vooruitgang geboekt. Zo zijn de afgelopen weken de kernwaarden vastgesteld voor het 100-jarig jubileum

  • ‘Samen’ wordt het sleutelwoord tijdens de hele jubileum campagne.
  • Brevendia promoten, zowel binnen de vereniging als richting de samenleving.
  • Een jubileumprogramma organiseren van grote kwaliteit.
  • Het sociale karakter van Brevendia benadrukken & uitdragen.
  • Leden, vrijwilligers, sponsoren en de gemeenschap aan Brevendia binden.

Sinds november wordt er overigens door een viertal werkgroepen, bestaande uit 15 vrijwilligers, al ijverig gewerkt aan ideeën om het jubileumseizoen gestalte te geven. Dit zijn momenteel de werkgroepen: Activiteiten, Jubileumgeschenken, Toen & Nu en Communicatie.

Het bestuur van Brevendia én de werkgroepen krijgen extra ondersteuning van een 9-koppige stuurgroep. De stuurgroep is onlangs opgericht en kan niet wachten om de komende twee maanden in samenwerking met de werkgroepen verder te bouwen aan de ideeën die moeten leiden tot een onvergetelijk eeuwfeest.

Het jubileumseizoen zal starten op 3 september 2022 en eindigen in juli 2023.

Bekijk een video via: https://youtu.be/QOj3Lhrn5hY

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie