Het Munttheater danst het van de daken!

Fotograaf: Irene van Well

Goed nieuws: het Munttheater rolt de loper weer uit! Ze mogen weer open.

Goed nieuws voor het theater en voor alle bezoekers, die zo lang hebben moeten wachten. Want wat is dat toch met theater? Dat gevoel dat je alleen dáár ervaart. Die rode loper. Dat geroezemoes voor de voorstelling. Dat kolkende applaus. Wat hebben velen het gemist! En nu we weer naar het theater mogen, worden die magische momenten ongetwijfeld… mooier dan ooit! In het Munttheater werd van blijdschap op het dak gedanst…

Het Munttheater neemt je mee terug naar binnen, zelfs tot op het dak van het theater! Wel veilig uiteraard; met een spetterende nieuwe trailer wordt het startmoment van de landelijke campagne ‘Theater. Mooier dan ooit.’ gelanceerd.

Met medewerking van de jonge en talentvolle dansers Joy Brueren en Lore van der Aa van de vooropleiding dans van het ArtEZ college in Venlo, en hiphopper Djordy Vogels van Dansschool Fresh, is de Magie teruggebracht in het theater. Want vanaf vrijdag 18 juni 20:00 uur schreeuwde, speelde en danste heel cultureel Nederland het van de daken: Ze zijn terug, en ze zijn mooier dan ooit!

Vanaf vandaag is ook het nieuwe theaterprogramma voor seizoen 2021-2022 zichtbaar op de website www.munttheater.nl. Op dinsdag 22 juni om 12:00 uur start de vrije kaartverkoop.

Bereikbaarheid theaterkassa

Anders dan anders is er dit jaar geen dikke papieren brochure en geen seizoenspresentatie.  Het kopen van kaarten is mogelijk via de website van het Munttheater. https://www.munttheater.nl/agenda/. De theaterkassa is vanaf maandag 21 juni telefonisch en via e-mail bereikbaar op werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur.

Voor mensen die toch graag aan de theaterkassa geholpen willen worden zijn de medewerkers vanaf volgende week elke donderdag t/m zaterdag aanwezig om mensen te helpen.

Bekijk een video via: https://youtu.be/Rnwz2M42DIU