IJsjesactie voor het goede doel: Voedselbank Weert

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om zomaar een lekker ijsje te gaan eten bij een ijssalon. Daar wil Mi Amigo Foundation deze zomer iets aan doen. Bij aankoop van een ijsje bij IJssalon Huupkens kun je ook een ijsje voor een ander kopen. Zo maak jij het mogelijk om iemand anders te voorzien van een verfrissend ijsje deze zomer.

Tot 19 juli kun je bij aankoop van een ijsje een extra ijsje kopen t.w.v. een hoorntje met 2 bolletjes. Dit extra ijsje wordt uitgegeven in een Mi Amigo consumptiemunt, deze wordt in een zichtbare ‘spaarpot’ gedaan die in de ijssalon staat. Na afloop van de actieperiode worden de munten opgehaald en uitgegeven bij de voedselbank in Weert. De munt kan gedurende de zomervakantie ingeleverd worden bij IJssalon Huupkens. Op deze manier kunnen ze samen iets moois doen voor iemand anders.

Mi Amigo Foundation is een stichting opgezet door een vijftal jonge ondernemers die zich wil inzetten voor een groot maatschappelijk probleem; armoede in Nederland. Door het actief opzetten van projecten wil Mi Amigo zoveel mogelijk armoede proberen te verzachten.