Munttheater verloot een heel seizoen gratis theater

๐Œ๐ฎ๐ง๐ญ๐ญ๐ก๐ž๐š๐ญ๐ž๐ซ. ๐Œ๐จ๐จ๐ข๐ž๐ซ ๐๐š๐ง ๐จ๐จ๐ข๐ญ.
Fotograaf: Irene van Wel

Munttheater. Mooier dan ooit! Met deze woorden en een prachtige video schreeuwt het theater van de daken dat het weer open is voor publiek. Dinsdag 22 juni om 12.00 start de vrije verkoop voor een gloednieuw theaterseizoen 2021-2022, vol verbluffende, vrolijke, inspirerende en muzikale hoogtepunten voor jong en oud. Om dit te vieren, maakt bovendien iedereen die er snel bij is, kans op een heel seizoen gratis theaterbezoek!

Een heel seizoen gratis naar het theater

Met een prachtige video, deels opgenomen op het dak van het theater in Weert, werd de heropening gevierd. Ook wethouder cultuur Geert Gabriรซls en directeur van het Munttheater Colinda Vergouwen klommen samen op het dak. โ€œNormaal gesproken zou ik de wethouder tijdens de previewavond in mei de gloednieuwe programmabrochure overhandigen. Nu schreeuwen we graag samen van de daken dat er eindelijk weer ruimte is voor kunst en cultuur. We hebben onze gasten en artiesten enorm gemist. De gesprekken, ontmoetingen… De ziel was uit ons gebouw de afgelopen maanden. Om te vieren dat het gezelligste theater van Limburg weer open is,ย  trakteren we op รฉรฉn seizoen gratis theater.โ€œ aldus Vergouwen.

Deze prijs bestaat uit een seizoen lang elke maand twee gratis kaarten voor een door het theater geselecteerde voorstelling. De prijs wordt verloot onder alle gasten die vรณรณr 15 juli a.s. kaarten kopen voor het nieuwe seizoen 2021-2022. De winnaar wordt bekendgemaakt in de week van 19 juli.

Hoogtepunten

Het theaterseizoen 2021-2022 puilt uit van de pareltjes. Veel artiesten gaan dit jaar met nieuw werk de bรผhne op, wat resulteert in nieuwe voorstellingen van onder meer het Scapino Ballet, Huub Stapel, Karin Bloemen, Jandino Asporaat, Veldhuis en Kemper en Rundfunk. Daarnaast is er veel muziek van onder andere Like U2, Dutch Eagles, Crazy Pianoโ€™s, Stef Bos en Gerard van Maasakkers.

Speciaal voor de kleintjes komen Brandweerman Sam, Belle en het Beest en Buurman en Buurman naar het Munttheater.

Kers op de taart is de Limburgse premiรจre van de Rocky Horror Show. Wereldwijd een fenomeen en voor 5 Tony Awards genomineerd. Een avond vol onweerstaanbare rockmuziek waarbij stilzitten lastig is. En uiteraard zullen de bubbels en de rode loper niet ontbreken bij dit spectaculaire feestje!

Kaartverkoop

Dinsdag 22 juni om 12:00 uur start de vrije verkoop voor het nieuwe theaterseizoen 2021-2022. Het kopen van kaarten is mogelijk via de website van het Munttheater https://www.munttheater.nl/agenda/.

De theaterkassa is ย geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 15:00 en 17:00 uur. Telefonisch en via e-mail is de theaterkassa bereikbaar op werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur.

Bekijk een video: https://youtu.be/Rnwz2M42DIU