Oogcafé Weert gaat weer van start

Algemeen Informatie Uitgaan Weert Reageer 3 min. leestijd

Voor velen is het een eindeloze oefening geweest in alternatieve contact momenten koesteren. Maar nu mag de boel weer grotendeels van het slot. Buurthuis Fatima kan weer over tot de orde van de dag en mag de deur weer openzetten voor buurtgenoten en clubs.

Oogvereniging Limburg is er natuurlijk als de kippen bij om weer bijeenkomsten voor blinden en slechtzienden te bieden. De vaste leden hebben lange tijd wel telefonisch contact gehad of per mail maar daadwerkelijk samen zijn was er niet bij. Hoewel op de valreep Huub Aendekerk aanbood een bijeenkomst te organiseren bij hem thuis. Nu zit gastvrijheid erin gegoten bij hem en veel dorpsgenoten uit de Limburgse parel Stramproy. En heeft hij plaats zat.

Toch wilden ze even afwachten wat de aangekondigde versoepelingen zouden zijn. En tot grote vreugde van velen mag het hier in Weert ook weer officieel gezellig samen zijn. Huub kunnen ze natuurlijk in de zomer een keer bezoeken als welkome afwisseling van decor.

Ondertussen kunnen ze van Oogcafé Weert dus weer terecht in Buurthuis Fatima aan de Nieuwstraat 11 te Weert. En wel op elke tweede donderdag van de maand. Deze keer op donderdag 10 juni a.s. Tussen 14.00 en 17.00 uur staat er zoals altijd een kopje koffie of thee klaar en zijn er volop andere drankjes voorradig. Natuurlijk houdt men zich aan de geldende corona maatregelen en nemen ze gezonde portie goed humeur mee. Maar dat zal niet al te moeilijk zijn nu ze eindelijk weer enigszins los mogen.

Voor alle duidelijkheid wil Oogcafé Weert iedereen uitnodigen die interesse heeft in contact met lotgenoten. Of gewoon wat meer wil weten over de leefwereld van blinden of slechtzienden. De deur staat voor iedereen open. Ook maatjes, verzorgers en begeleiders vrienden en familie.

Ondertussen kun je ook bellen met onze voorzitter John Snijkers Van Oogvereniging Limburg en persoonlijk een toelichting krijgen op brandende vragen op mobiel nummer 0620248377.

Van harte welkom dus, en je kunt de initiatiefneemster ook mailen mocht je dat prettiger vinden, [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie