Koninklijke onderscheiding voor Fanida Kadra

Woensdag 2 juni ontving mevrouw Fanida Kadra een Koninklijke onderscheiding. De onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Raymond Vlecken. Mevrouw Kadra is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Mevrouw Kadra is sinds 20 april 2006 raadslid in Weert. Ze kwam destijds als jongste raadslid ooit, op haar 22ste, in de gemeenteraad van Weert. Na zes jaar raadslidmaatschap nam zij in 2012 het stokje als fractievoorzitter van de PvdA over van mevrouw Conny Beenders.

In de raadsperiode 2006 – 2010 was mevrouw Kadra lid van de commissie Welzijn en in de periode 2010-2014 was ze lid van de commissie Economische Zaken. In die periode (2010-2014) was ze ook 2 jaar voorzitter van de commissie Economische Zaken en lid van de commissie Algemene Zaken. Vanaf 2012 was ze lid van het presidium.

Als fractievoorzitter was mevrouw Kadra tevens lid van de agendacommissie, het fractievoorzittersoverleg, de auditcommissie en de vertrouwenscommissie van de gemeente Weert. Daarnaast heeft ze zich als vrijwilligster ten volle ingezet voor het AZC in Weert.