Pivo’s Hubovra toveren Weert weer om tot één grote escape room

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zaterdag 23 oktober 2021 zal Weert wederom omgetoverd worden tot één grote escape room. Na vorig jaar een eenmalige editie van OnAir Weert georganiseerd te hebben richt Pivo’s Hubovra zich dit jaar wederom op Lockdown Weert.

In totaal zullen er 100 teams, van ieder 5-9 deelnemers, per fiets door Weert ten strijde trekken. Hierbij zullen zij verschillende raadsels, vragen en opdrachten uit moeten voeren. Om het extra spannend te maken wordt gebruik gemaakt van projecties, special-effects en allerhande technische snufjes. De uiteindelijke eindstand zal bepalen welke teams er met mooie prijzen naar huis zullen gaan.

Lockdown Weert zal om 18:30 aanvangen en duren tot +/- 23:00. Hierna zal er gezorgd worden voor het nodige entertainment. De startlocatie wordt in aanloop naar het evenement bekend gemaakt.

De inschrijvingen zullen op vrijdag 2 juli om 19:00 uur openen op lockdown.hubovra.nl. Een teamdeelname kost €30,- (excl. 1,- administratiekosten). 

Vol = vol

Wees er snel bij, want het aantal teams is beperkt (vol = vol). Voorgaande jaren werd het maximale aantal inschrijvingen diezelfde avond al bereikt en hebben nog 130 groepen een positie op de wachtlijst gekregen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie