Dit jaar geen Lockdown Weert

Algemeen Reageer 2 min. leestijd

Scouting Hubovra heeft besloten dat er dit jaar geen zesde editie van Lockdown Weert zal plaatsvinden. Na vijf succesvolle edities wordt er een pauze ingelast om ruimte te krijgen voor de ontwikkeling van nieuwe ideeën en een aangepast concept.

De organisatie begrijpt dat dit voor velen een teleurstelling zal zijn, maar wil benadrukken dat dit besluit is genomen met het oog op de toekomst. Het organiseren van een evenement zoals Lockdown Weert vereist veel tijd, middelen en inzet van zowel de organisatie als de betrokken vrijwilligers.

Kom met ideeën

Om in de toekomst nog betere en vernieuwende edities te kunnen garanderen, is er besloten om dit jaar na te gaan denken over nieuwe mogelijkheden en concepten. Dit is tevens een oproep aan eenieder met creatieve ideeën voor een nieuw concept.

Heb jij een inspirerend idee dat je wilt delen? Stuur dit dan vooral op naar [email protected]. De organisatie staat open voor alle suggesties en kijkt uit naar jullie input! Voor meer informatie kun je contact opnemen via bovengenoemd e-mailadres.

Volgend jaar weer op planning

Tot slot kondigt de organisatie alvast aan dat OnAir Weert volgend jaar weer op de planning staat. Deze editie zal net zo bruisend en verrassend zijn als voorgaande jaren. Houd de communicatiekanalen in de gaten voor meer details.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie