Stringpoint Boutique met spannend assortiment opent de deuren

Veel Weertenaren hebben er een handje van om overmatig te ‘groûwele’. In de Stationsstraat zijn vrijdag de deuren geopend van de Stringpoint Boutique. Hier kun je kleding en accessoires vinden waarmee je de ‘zieëmelezeiker’ het zwijgen kan toebrengen 😉.

Maar het moet natuurlijk wel leuk blijven. En ook in de regio Weert blijkt er behoefte te zijn voor spannende avondjes. Daarom heeft eigenaar Robert-Jan besloten om naast de online shop een fysieke winkel te openen. In de winkel vind je kleding, schoeisel en accessoires voor mensen die van een spannend avondje uit willen gaan of die het thuis wat spannender willen maken.

De eigenaar had altijd al in gedachte om een winkel te openen. “Je hebt een hoop mensen die het toch fijn vinden om fysiek nog geholpen te worden en de kleding eerst willen zien, voelen en passen.”, licht hij toe. Hij heeft voor Weert gekozen omdat het een leuke stad is. “Het ligt ook heel centraal, ook ten opzichte van België”, vult hij aan.

In de winkel zijn zo’n 4000 verschillende artikelen te verkrijgen. De Klanten worden in de winkel ontvangen door twee enthousiaste dames.

Meer informatie: https://www.stringpoint.nl/

Bekijk een video via: https://youtu.be/FQSDyw7cEok