Eerste open dag voor One in Motion op voormalig kazerneterrein

Daisy Lenders en Petra Cox waren collega’s bij het inmiddels gesloten My Healthclub Weert. Na het sluiten van deze sportschool zijn ze samen het avontuur aangegaan om ‘One in Motion’ op te richten. One in Motion is gevestigd op het Horne Quartier in een van de historische gebouwen van de voormalige Van Horne Kazerne. Vandaag kon er een open dag worden georganiseerd.

Eind maart zijn Daisy, Petra en hun team van instructeurs van start gegaan met buitenlessen en sinds 4 juni mogen er ook binnen weer lessen gegeven worden. Naast de groepslessen die je kunt verwachten in een Dance & Workout Studio, heeft One in Motion een drietal nieuwe groepslessen te bieden, die uniek zijn voor Weert, namelijk Beats, Jumping Motion en Bungee Motion.

De Bungee Motion workouts zijn zelfs uniek voor zuid-oost Nederland. Bij deze vorm van workout, waarbij je in een harnas aan bungee elastieken hangt, leer je uitdagende bewegingen en combinaties daarvan te maken. Het is een high intensiteit maar low impact workout, een combinatie van cardio- en krachttraining met een zeer hoog fun gehalte.

Vandaag mocht het aanwezige publiek kennis maken met de nieuwe sportschool op het voormalig kazerneterrein. Het werd zelfs een beetje emotioneel toen bleek dat enkele leden een verrassing in petto hadden voor Daisy en Petra. Bekijk een sfeerimpressie.


Een bijdrage van Theo Van de Winkel