TC Weert presenteert Scholt Energy Teamtoernooi 2021

Algemeen Sport Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via Pixabay

Een primeur in de regio! Altijd al eens met een team een toernooi willen spelen? Grijp dan nu je kans en schrijf je snel in voor het TC Weert – Scholt Energy Teamtoernooi 2021.

Wanneer is het toernooi?

Het toernooi wordt gespeeld van zaterdag 28 augustus t/m zondag 5 september op het tennispark van T.C. Weert (Fuutstraat 10, Weert).

Waarom wil je mee doen?

Het is een unieke toernooiopzet waarbij je in teamverband speelt. Het toernooi wordt gespeeld over 9 dagen, waarbij maximaal 48 teams kunnen deelnemen. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers, elk 18 jaar of ouder. Het inschrijfgeld bedraagt €50,- per team.

Ben je als speler maar een aantal dagen beschikbaar? Laat dit je niet weerhouden van deelname aan het toernooi. Individuele verhinderingen kun je binnen je eigen team opvangen!

Naast sportiviteit ook gezelligheid

Gezelligheid staat bovenaan bij dit toernooi. Elke avond zal goed voor de spelers én het publiek  gezorgd worden met voldoende eten, drinken en een goedgevulde tombola. Zo komen jouw teamgenoten niets te kort tijdens het aanmoedigen!

  • Op donderdagavond is het weekend in zicht en warmen we op met de pre-feestavond.
  • Op vrijdagavond gaan alle handjes in de lucht tijdens de officiële feestavond.
  • Gevolgd door een knallend finale weekeinde, waarin de overgebleven teams strijden om de goed gevulde prijzenpot.

Aanmelden

Aanmelden Als je hier bent aanbeland, kan het niet anders dan dat je enthousiast bent geworden. Heb jij jouw teamleden al een appje gestuurd? Kijk snel op de website van T.C. Weert voor meer informatie, het reglement en uiteraard het inschrijfformulier: https://www.tcweert.nl/events/tc_weert_scholt_energy_teamtoernooi_2021/959693c9-1923-4949-998c-c479ce23bd6a

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie