Weert Lokaal organiseert programma voor potentiële raadsleden

Lokale politieke partij Weert Lokaal, momenteel de grootste partij in Weert met 13 raadszetels en 2 wethouders, blikt vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Zo begint de partij met het samenstellen van de kandidatenlijst voor volgend jaar, waarvoor zij op zoek gaat naar Weertenaren die geïnteresseerd zijn in politiek en zich willen inzetten voor de stad.

Op zaterdag 10 juli van 10:00 – 12:00 uur organiseert de lokale partij een bijeenkomst in de raadzaal van de Gemeente Weert onder het thema ‘Weert Lokaal in de zaal’. Op deze dag zijn geïnteresseerden die nieuwsgierig zijn naar wat het raadswerk precies inhoudt welkom om aan te schuiven.

Programma

Wethouder Martijn van den Heuvel: “Wij hebben een afwisselend programma samengesteld met als belangrijkste doel elkaar te leren kennen. Je wordt geïnformeerd over de partij Weert Lokaal, het raadswerk en de actuele ontwikkelingen. Daarnaast heeft onze jongerenorganisatie PuntGaaf een interactief programma samengesteld voor de deelnemers. Natuurlijk zijn er fractieleden aanwezig die inzicht geven in de functie van raadslid en er is alle ruimte om vragen te stellen. De bijeenkomst is zeker ook interessant als je niet direct de ambitie hebt om raadslid te worden, maar je op een andere manier politiek wilt inzetten voor Weert Lokaal. Bijvoorbeeld als je mee zou willen helpen aan de campagne voor 2022 en wilt weten welke mogelijkheden hierin zijn.” 

Aanmelden

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Geef daarbij jouw contactgegevens en beweegredenen op om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar voor deze bijeenkomst en uiteraard wordt er rekening gehouden met alle coronavoorschriften.

Voor meer informatie over Weert Lokaal: https://www.weertlokaal.nl/