Terugblik derde editie Spring Rally van Cars & Pleasure uit Weert

Stichting Cars & Pleasure organiseerde op zaterdag 22 mei 2021 de derde editie van de Spring Rally. De Spring Rally is een exclusieve tourrally voor moderne sportwagens en bijzondere oldtimers. Op enkele jaren is de Spring Rally uitgegroeid tot een toonaangevende rally in Nederland.

Het is inmiddels bijna een maand geleden, de derde editie van de Cars & Pleasure Spring Rally vond plaats. Stichting Cars & Pleasure was verheugd om met in achtneming van de geldende maatregelen, een rally te kunnen organiseren. Op zaterdag 22 mei 2021 hebben zij maar liefst 50 exclusieve sportwagens mogen ontvangen aan de start bij het Evoluon in Eindhoven.

Nadat de deelnemers van hun kop koffie en gebak hebben genuttigd, de autostickers waren geplakt en in de auto gesetteld, werd om 11.01 het startsein gegeven voor de eerste equipe. Aan de hand van verschillende route systemen reden de deelnemers naar de lunchlocatie in Vught, de pitstop in Deurne. De rally finishte bij Kasteel de Keverberg in het Limburgse Kessel.

Ondanks het mindere weer kijkt de organisatie terug op een geslaagde dag.

Ben je er niet bij geweest, maar ben je wel benieuwd naar de Spring Rally? Via onderstaande link kun je de officiële aftermovie van de Spring Rally 2021 zien.

Bekijk de video via: https://youtu.be/Yr94U7IR3Ak

Stichting Cars & Pleasure

Stichting Cars & Pleasure is een non-profit organisatie die volledig wordt gedragen door enthousiaste vrijwilligers. Het doel van deze stichting is om autoliefhebbers met elkaar te verbinden en hun mee te nemen naar unieke en bijzondere locaties. Dit doen zij door verschillende tour rally’s te organiseren met echte rally systemen.