The Hillbilly Moonshiners and Friends naar De Bosuil

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Er zijn maar weinig zekerheden in het leven, maar een daarvan is een nieuwe editie van The Hillbilly Moonshiners and Friends! De snoeshanen hebben zich het afgelopen jaar flink opgeladen en zijn klaar voor een feestje! Met nieuwe hits, nieuwe gastartiesten en een ouderwetse pot flauwekul en humor, en wel op zondag 5 september 2021.

Early bird kaarten voor dit concert zijn vanaf woensdag 9 juni verkrijgbaar via www.debosuil.nl en de reguliere kaartverkoop start op vrijdag 11 juni. Wacht niet te lang: alle vorige edities van dit concert waren stijf uitverkocht.

The Hillbilly Moonshiners wie kent deze rednecks niet?! Sinds 2014 trekt de band heel Europa door om festival en poppodium om te toveren tot een ware Western-bar. Met country bewerkingen van bekende hits van onder meer Beyoncé, Miley Cyrus en Michael Jackson stond de band al op festivals als Sziget Festival Nederland, Paaspop, Zwarte Cross en Bevrijdingsfestival Limburg en tourden ze door Nederland, België, Spanje, Hongarije en Frankrijk. Ook was de band te zien en horen op 3FM, NPO Radio 2 en Radio Veronica en deelden ze het podium met onder andere Bear’s Den, The Common Linnets en Rowwen Hèze. Trek je cowboy outfit maar vast uit de kast, want dat wordt meezingen!

Deborah Parlor is een opkomende artiest uit Nederland die naam maakt in de wereld van de Americana-muziek. Bekende producer en songwriter JB Meijers (Ilse Delange, De Dijk) produceerde en schreef met haar op haar nog te verschijnen debuutalbum, waarop ze songs schreef met veelgeprezen muzikanten als Ed Struijlaart, Peter Slager (BLØF), Don Mescall (Ronan Keating) en Leif de Leeuw.

Whiskey Den is ontstaan in 2019 in the Deep South van Nederland. Dit vierkoppige rockmonster uit Weert brengt een onvervalste rock ’n roll-show waar de energie van afspat.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie