Asfaltonderhoud aan de Risseweg en Doemesweg

Plaats een reactie

In opdracht van de gemeente Weert wordt de asfaltverharding op de Risseweg en Doemesweg vervangen. De werkzaamheden vinden plaats van woensdag 16 juni tot en met zondag 20 juni.

Om de verkeershinder en overlast tot een minimum te beperken, worden de werkzaamheden in een weekend en avonduren uitgevoerd. In het weekend worden beiden wegen volledig afgesloten voor verkeer.

Werkzaamheden

De rijbaan wordt gefreesd en voorzien van twee nieuwe asfaltlagen. Ook worden de putranden van het gescheiden rioolstelsel vervangen.

Op woensdag 16 en donderdag 17 juni tussen 20.00 en 05.00 uur worden voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd aan de putdeksels van het riool in de beide wegen. Vervolgens wordt de Risseweg voor de overige werkzaamheden vanaf vrijdag 18 juni 20.00 uur tot en met zondag 20 juni 23.00 uur afgesloten voor alle verkeer.

Verkeersmaatregelen

Vanwege de werkzaamheden zijn de Risseweg en Doemesweg in het weekend volledig afgesloten voor verkeer. Houdt hierbij rekening met beperkte en mogelijk geen toegang tot de percelen en bedrijven. Tijdens de werkzaamheden worden verkeersregelaars ingezet om in uitzonderlijke gevallen de toegang tot de bedrijven te verlenen. Bewoners en bedrijven zijn middels een informatiebrief geïnformeerd over de werkzaamheden en de bereikbaarheid.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie