Weert krijgt de eerste La Cubanita 2.0

Algemeen Uitgelicht 10 reacties 2 min. leestijd

Aan de Hegstraat wordt momenteel hard gebouwd aan de La Cubanita 2.0, ongetwijfeld het mooiste tapas-restaurant van Nederland. Want wat de gasten bij La Cubanita in Weert te zien krijgen, is nog niet elders in Nederland te zien.

Voordat het zover is moet er best nog wel wat gebeuren. Nadat de gevel van de voormalige discotheek een transformatie heeft ondergaan wordt er nu aan de binnenzijde hard gewerkt. Men wil over circa zes weken het nieuwe tapas-restaurant al openen.

Het grote werk is al gedaan, de keuken is al geplaatst. Echter moet de keuken nog afgewerkt worden en ook de vloeren, plafonds moeten nog onderhanden genomen worden. Daarna volgt de ‘finishing touch’ zoals de lampjes en meubels. Er is dus nog wel wat werk te verrichten.

Terras

Er was het nodige om te doen geweest, maar het terras is erg belangrijk voor La Cubanita. Men gaat het terras dan ook helemaal opnieuw bestraten. Eigenaar Ralf Jansen: “We hebben hele leuke plannen met het terras dat er super gezellig uit komt te zien. Het terras krijgt voldoende zitplaatsen en wordt aangekleed met groen”. Een voorproefje kun je bekijken via de onderstaande foto’s.

Personeel

Het personeel is nog grote uitdaging. Met die uitdaging heeft niet alleen La Cubanita te maken, maar ook andere horecazaken. Bij La Cubanita zoeken ze nog ongeveer 40 jonge en enthousiaste collega’s. Het restaurant wil straks elke dag van het jaar open zijn.

Op zaterdag 26 juni wordt er een wervingsevenement georganiseerd. In een leuke omgeving kunnen de nieuwe collega’s elkaar beter leren kennen.

Aanmelden kan via de QR-code op de posters op het raam of ga naar: https://form.jotform.com/211374352685054

Bekijk een video via: https://youtu.be/vjIQAs-z0fs

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
10 reacties