Coronavaccinatie in het gele boekje

GGD Limburg-Noord registreert de coronavaccinaties in het gele boekje. Dit betekent dat mensen die zich bij ons laten vaccineren, hun coronavaccinatie kunnen laten bijschrijven.

Er zijn op dit moment geen internationale afspraken over het gele boekje. Wel kan het voor jou eigen administratie handig zijn jouw coronavaccinatie in het gele boekje toe te voegen.

Geen aantekening ontvangen?

Moet je nog voor jouw tweede vaccinatie naar een locatie van GGD Limburg-Noord? Dan wordt ook de eerste aantekening op die locatie geregeld.

Inwoners van de regio Limburg-Noord die door GGD Limburg-Noord zijn gevaccineerd en nog geen aantekening hebben ontvangen en dit alsnog willen, kunnen vanaf aanstaande maandag (7 juni) dit alsnog laten registreren in hun gele boekje. Dit kan op de volgende locaties:

•    Blerick; Drie Decembersingel 50, 5921 AC
•    Roermond; Oranjelaan 21, 6042 BA

Beide locaties hebben van maandag t/m donderdag van 13:30 tot 16:30 uur en vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur een vrije inloop. Hier geldt dat het eigen gele boekje moet worden meegenomen. Neem hiervoor jouw registratiekaart van de vaccinatie mee en jouw legitimatiebewijs. Ben je door de huisarts of een andere prikkende partij gevaccineerd, dan kan de GGD geen aantekening maken. De GGD Limburg-Noord tekent uitsluitend GGD-vaccinaties af.

Geen officieel vaccinatiebewijs

Op dit moment bestaat er in Nederland geen officieel vaccinatiebewijs voor corona. Het ministerie van VWS werkt aan een fraudebestendig vaccinatiebewijs voor álle Nederlanders als onderdeel van het Digitale Corona Certificaat (DCC) dat op Europees niveau wordt ontwikkeld. Meer informatie vindt u op de website van de Rijksoverheid.