Grand Slams for Kids – Roland Garros in Nederweert

Algemeen Nederweert Regio Sport Reageer 3 min. leestijd

Nederweert – Bij de tennisclub NTC’72 in Nederweert wordt op 25 juli 2021 “Roland Garros” georganiseerd. Een Grand Slam in de cyclus van Grand Slams for Kids. En nu speciaal ontwikkeld voor de provincie Limburg. Net als de profs reizen de kids in de leeftijd tussen 8 en 18 jaar verschillende steden af om daar in toernooivorm op een dag wedstrijden te spelen en zo ‘Grand Slam’-ervaring op te doen. De hoofdprijs mag er zijn: een verzorgde reis naar Roland Garros!

Wat is Grand Slams for Kids nu eigenlijk?

In meerdere weekenden bij verschillende enthousiaste verenigingen worden de Grand Slams gespeeld en worden de tennisvereniging omgedoopt tot een heuse Grand Slam omgeving. Per Grand Slam spelen de kinderen minimaal 2 wedstrijden. Winst of verlies maakt dus niet uit, je speelt altijd de dag (of dagen) dat de Grand Slam georganiseerd wordt. Per speelschema is er aan het einde van een Grand Slam een winnaar die zich plaatst voor de eindejaars Masters (begin 2022). De winnaars van de Masters reizen vervolgens met elkaar af naar Roland Garros om een echt Grand Slam toernooi te bezoeken!

Geen tijd om alle Grand Slams te spelen?

Dat is geen probleem, je kan er ook gewoon aan eentje mee doen! En, niet onbelangrijk, alle niveaus kunnen meedoen en uiteindelijk ook de hoofdprijs winnen. Wil je ook in de rest van Nederland Grand Slams spelen? Dat kan uiteraard ook!

Zowel op als naast de baan worden er allerlei activiteiten georganiseerd, zodat voor het hele gezin er op de tennisclub van alles te doen is!

Wil jij net als meervoudig Grand Slam winnaar Rafael Nadal en Australian Open finalist Jennifer Brady een Grand Slam spelen? Kijk op de website van Grand Slams for Kids voor alle informatie en speeldata (www.grandslamsforkids.nl) of klik hier voor een sfeerimpressie van Wimbledon KIDS. 

Inschrijven kan via Mijn KNLTB: Roland Garros KIDS Grand Slam Nederweert. Doe dit snel, want VOL = VOL! Ze hebben er in ieder geval super veel zin in, jij ook? Kijk ook op de vernieuwde website https://www.ntc72.nl/jeugd/grand-slams-for-kids-roland-garros/

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie