Laatste kijkje oud-leerlingen en leraren in gebouw BS St. Jozef

Zondag namen (oud-)leerlingen en -leerkrachten nog eenmaal een kijkje bij hun oude basisschool St. Jozef in Altweerterheide. Het schoolgebouw wordt binnenkort gesloopt en maakt plaats voor nieuwbouw ten behoeve van KindCentrum Altweerterheide.

“En wat was het leuk”, aldus directrice Linda. “Leerlingen van vorig jaar waren van de partij tot en met een leerling die 85 jaar geleden les kreeg op deze school! Ook verschillende families waarvan drie generaties hier op school gezeten hebben kwamen langs voor een kijkje”.

Basisschool St. Jozef sluit na 90 jaar de deuren van dit gebouw. Komende week verhuizen de kinderen en medewerkers van KindCentrum Altweerterheide tijdelijk naar de voormalige Koalaschool in Weert. Zo maken ze plaats voor het nieuw te bouwen kindcentrum.