Punt Welzijn draagt beheer Buurtcentrum Moesel over

Vandaag heeft Punt Welzijn het beheer van buurtcentrum Moesel overgedragen aan de stichting Beheer Buurthuis Moesel (SBBM). SBBM is een initiatief van Harmonie St. Joseph Weert-Zuid, één van de hoofdgebruikers van het gebouw.

Door het beheer van het buurtcentrum over te dragen aan SBBM is de openstelling van het gebouw de komende jaren veilig gesteld.

Ilse den Mulder, manager van Punt Welzijn, geeft aan: “We zijn blij dat we het beheer aan SBBM kunnen overdragen. We hebben er alle vertrouwen in dat SBBM hier een succes van maakt. De afgelopen maanden is in gezamenlijkheid hard gewerkt om de overdracht mogelijk te maken en wij wensen SBBM heel veel succes en plezier met het beheer van het buurtcentrum”.

De SSBM is blij dat het buurtcentrum kan blijven voortbestaan. Dat is goed voor de leefbaarheid van de wijk Moesel. Het buurtcentrum is een ideale plek waar verenigingen gebruik van kunnen maken vanwege de aanwezige faciliteiten.