Scooter rijdt door na botsing met fietsster op Kasteelsingel

Op de Kasteelsingel in Weert heeft zaterdag rond 18.45 uur een verkeersongeval plaatsgevonden. De veroorzaker is doorgereden.

Een ouder echtpaar fietste vanuit de Jan van der Croonstraat de Kasteelsingel op. Een scooter met daarop twee personen kwam in botsing met de fietsster. De fietsster kwam ten val en raakte lichtgewond. De bestuurder van de scooter besloot om door te rijden en het slachtoffer achter te laten zonder medische hulp te verlenen en gegevens achter te laten.

Omstanders en voorbijgangers boden wel eerste hulp. De fietsster is ter plaatse in een ambulance behandeld. De fietsster was lichtgewond geraakt aan o.a. haar hand. Ze was tevens erg geschrokken.

De politie heeft getuigen gehoord en is nog op zoek naar de scooter. Heb jij het ongeval ook gezien of heb jij bijvoorbeeld dascambeelden en heb je de politie nog niet gesproken? Bel dan met de politie Weert via 0900-8844. Overigens heeft de bestuurder van de scooter nog 12 uur de tijd, nadat het ongeval heeft plaatsgevonden, om zich vrijwillig te melden bij de politie.