Colinda Vergouwen blikt terug op eerste 100 dagen bij Munttheater

100 dagen geleden ging Colinda Vergouwen aan de slag als nieuwe directrice van het Munttheater in Weert. Midden in de periode dat er nog allemaal corona-maatregelen van toepassing zijn voor het Munttheater. Hoe zijn de eerste 100 dagen verlopen?

“Ik ben in een ontzettend warm bad terecht gekomen. Het voelt alsof ik hier al jaren rond loop. Ontzettend leuk!”, aldus Vergouwen. Ze heeft de afgelopen periode een ontzettend goede indruk gekregen van Weert. Daar hoort natuurlijk ook koffie én vlaai bij.

Vanwege de coronacrisis hebben er nog maar een beperkt aantal voorstellingen plaatsgevonden in het Munttheater. Twee om precies te zijn. Jack Poels en Peter Pannenkoek mochten eenieder voor een publiek van 50 personen optreden. Dus de nieuwe directrice heeft in de 100 dagen die ze werkzaam is ook 100 gasten mogen ontvangen.

Maar de hoop is natuurlijk dat het komende theaterseizoen meer mag brengen. Achter de schermen is er hard gewerkt aan de nieuwe programmering. Er zijn wat voorstellingen doorgeschoven, maar er staan ook nieuwe voorstellingen op het programma.

In de onderstaande video vertelt Colinda Vergouwen er meer over en wat haar favoriete voorstellingen zijn.

Bekijk een video via: https://youtu.be/zKmRTYFMq3I