Twee aanhoudingen na botsing tegen lichtmast op Maaseikerweg

112 Algemeen Weert 4 reacties 1 min. leestijd

Zondag heeft iets voor middernacht een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Maaseikerweg in Weert.

Een bestuurder van een auto was net voor de spoortunnel de macht over het stuur verloren en tegen een lichtmast gebotst. Buurtbewoners schrokken van de flinke klap die te horen was.

De beide inzittenden, een man en een vrouw, stapten uit en begonnen lachend de brokstukken te filmen met hun telefoon. Na hun beeldregistratie verlieten ze de plek van het ongeval.

Intussen was de politie gewaarschuwd en na een korte zoekactie werd het duo op de Onzelievevrouwestraat, ter hoogte van de Jan Linders supermarkt, aangetroffen. Het duo bleek de komst van de politie niet bepaald te waarderen.

Het man en vrouw werkten de politie tegen en werden in de boeien geslagen. De man wilde ook niet meewerken aan een blaastest. Het vermoeden was ook dat hij onder invloed van alcohol het voertuig had bestuurd.

De boodschap dat de bestuurder wel iemand had kunnen doodrijden bleek niet aan te komen. De man riep alleen maar: “Who are you?” en “Sigaret, sigaret”. Het duo is voor nader onderzoek naar het politiebureau gebracht.

Bekijk een video via: https://youtu.be/vNhpukfIUJg

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties