Vanaf morgen vrije inloop voor eerste coronavaccinatie in Weert

Algemeen Corona Informatie Weert 1 reactie 1 min. leestijd

Vanaf donderdag 29 juli kunnen personen die nog geen afspraak hebben gemaakt voor hun eerste vaccinatie tegen het coronavirus, nu ook terecht in bij de vaccinatielocaties van GGD Limburg-Noord in Venray, Roermond en Weert. Dit kon al bij de vaccinatielocatie in Blerick (Venlo).

Iedere dag tussen 9 en 16 uur kan iedereen die nog geen afspraak voor een 1e prik heeft gemaakt, terecht op deze locaties. In Blerick kan men ter plekke kiezen tussen Janssen en Pfizer. In Weert, Roermond en Venray is alleen Pfizer mogelijk.

De vrije inloop geldt alleen voor personen die nog geen afspraak voor een vaccinatie hebben gemaakt. Een tweede prik op basis van vrije inloop is niet mogelijk. Direct na de vaccinatie wordt een afspraak gemaakt voor de tweede prik. 

Neem voor de vaccinatie het ID-bewijs mee. Doordat er een vrije inloop is, kan het zijn dat men even moet wachten op de vaccinatie. Vaccinatie op afspraak blijft op alle vier de locaties ook doorgang vinden.

Overigens zal het vaccinatiecentrum in Weert op 15 augustus haar deuren sluiten. De GGD zal hierover volgende week meer informatie verstrekken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
1 reactie