Brandweer rukt uit voor stormschade in Budel-Schoot en Budel

Cranendonck – Update 2 – De brandweer van Budel mocht zaterdagavond twee keer op pad vanwege stormschade meldingen.

De eerst melding kwam rond 18.45 uur binnen vanwege een gespleten boom op Klein-Schoot in Budel-Schoot. De brandweer kreeg ondersteuning van de buitendienst van de gemeente Cranendonck om de takken van de weg te halen.

De tweede melding kwam rond 21.30 uur binnen. Op de Randweg-Oost in Budel was een boom beschadigd geraakt. Een grote tak was op het fietspad terecht gekomen. De brandweer heeft de tak in stukken gezaagd en de rest van de boom omgezaagd. Daarna werd het fietspad schoon geveegd.

Update

Ook in Someren was het hard tekeer gegaan. Daar was een grote tak om het fietspad aan de Kerkendijk gevallen. De brandweer werd ingezet om de tak te verwijderen.

Bekijk een video: https://youtu.be/xdstFDht4aM