Politie trekt stekker uit illegaal feest onder A2-viaduct

De politie heeft zondagochtend een einde gemaakt aan een illegaal feest in Weert.

Een groep jongeren had onder het A2-viaduct aan de Scheepsbouwkade de ideale plek gevonden om een feestje te bouwen. Rond 8.00 uur kwam de politie op bezoek en werd het feest beëindigd. “Dat hier het nodige aan drugs was gebruikt was goed zichtbaar. Iedereen gaat opruimen en lopend huiswaarts”, aldus de politie via Instagram.

Twee aanhoudingen

Twee personen zijn aangehouden. Ze werden meegenomen naar het bureau vanwege het rijden onder invloed van drugs.

Feestend opruimen

Het was blijkbaar een rommeling feestje. Ruim twee uur na het bezoekje van de politie was men nog steeds bezig met opruimen. Weliswaar zonder feestverlichting en muziek, maar de sfeer zat er nog lekker in. Tijdens het opruimen werden nog de nodige danspasjes gezet.