Brevendia presenteert culinaire fietstocht: Same veur Lokaal

Zaterdag 18 september organiseert Brevendia een culinaire fietstocht in samenwerking met en voor de lokale horeca. De lokale horeca heeft het zwaar te verduren gehad het afgelopen anderhalf jaar en Brevendia wil ze samen met de gemeenschap een steuntje in de rug geven!

Voor slechts 23 euro kunnen deelnemers genieten van een 3-gangendiner of voor 25 euro van een 4-gangendiner. Het diner wordt verzorgd door Hense Koeëb, het Nieuw Vosseven, Ut Opsjupperke en DPS Fashioncafé.  Daarnaast zal er bij aanvang op de Steinakker gezorgd worden voor gratis koffie en gebak. Al met al: een gezellig familie- of team-uitje voor jong en oud, waarmee we de lokale horeca een steuntje in de rug kunnen geven.

De deelnemers vertrekken op Steinakker waar ze richting Hense Koeëb fietsen voor het voorgerecht. Hierna gaat de tocht verder naar het Nieuw Vosseven, waar het tussengerecht staat te wachten. Vervolgens eindigt de tocht weer op de Steinakker, waar Ut Opsjupperke en DPS Fashioncafé het hoofdgerecht en nagerecht serveren. Hier kunnen de deelnemers nog blijven hangen voor een drankje en uitbuiken van al het heerlijks. 

De tocht begint tussen 13.00 uur en 16.00 uur. Om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijkertijd bij de restaurants aankomen kan men zich inschrijven op verschillende starttijden.

Voor kinderen zal er op de Steinakker een frietje met snack worden aangeboden tegen een kleine prijs, dit kan ter plaatse worden besteld en hoeft niet vooraf te worden doorgegeven. Bij de andere horecagelegenheden kan er voor kinderen van de kaart besteld worden.

Inschrijven kan via: https://www.brevendia.nl/953/same-veur-lokaal/