Feestelijke herstart van Alzheimer Café Weert op woensdag 8 september

Op woensdag 8 september gaan de deuren van het Alzheimer Café weer open. Dat wordt een feestelijke avond met gratis koffie of thee met vlaai en een bijzondere gastspreker.

Schrijfster Marjan van den Berg, bekend van de column “Sanne” in Margriet, maar ook van het boek “Ze is de vioolmuziek vergeten” over de dementie van haar moeder, is de gastspreker. Een avond die garant staat voor een lach en een traan, maar waar ook volop de gelegenheid zal zijn voor ontmoeting en het stellen van vragen. In de pauze is er gelegenheid  om het boek met de handtekening van de schrijfster, tegen een gereduceerde prijs van € 10,00 aan te schaffen.

Iedereen is welkom in het Alzheimer Café, zowel mensen met dementie en hun partners, mantelzorgers familieleden, zorgverleners als mensen die zich verbonden voelen met het onderwerp, jong en oud.

Door de corona-maatregelen is het aantal bezoekers dat ze mogen ontvangen echter nog steeds beperkt, dat betekent: geen vrije inloop maar vooraf verplicht aanmelden via [email protected] met vermelding van telefoonnummer,  maximaal 2 bezoekers per gezin,  gezondheidscheque bij binnenkomst, 1 ½ afstand  houden en niet rondlopen.

En let op: vol is vol! De gezondheid voor onze bezoekers, hun naasten en onze vrijwilligers staat immers voorop.

Het Alzheimer Café wordt gehouden in het Keenter Hart, St. Jozefskerkplein 3, 6006 ZH te Weert en is vanaf 19.15 uur geopend. Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur.

Voor verdere informatie zie de website van Alzheimer Midden Limburg, Alzheimer Café Weert.