Flinke schade na aanrijding in Roggel

Roggel – Op de Nijken (N279) in Roggel heeft maandagmiddag rond 16.15 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Op de t-splitsing Nijken / Strubben waren twee personenauto’s tegen elkaar gebotst. Vermoedelijk wilde de groene Audi afslaan en had de bestuurder van de donkere Volvo daarachter dat te laat opgemerkt. Door de klap was de Volvo tegen een lantaarnpaal tot stilstand gekomen. De lantaarnpaal kwam scheef te staan.

Er kwamen twee ambulances ter plaatse omdat er meerdere personen betrokken waren bij het ongeval. Een aantal personen zijn ter plaatse medisch onderzocht. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De provinciale weg is voor een deel tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De beschadigde auto’s worden afgesleept door een berger en de boodschappen die uit de Audi zijn geslingerd moeten worden opgeruimd.

Bekijk een video via: https://youtu.be/cvDfkbFp_Q0